Despre noi, Echipa Dentland

Dentland este o clinică stomatologică din București, specializată pe toată gama de servicii dentare.

 

Clinica a fost înființată în primăvara anului 2003, la inițiativa unor medici stomatologi cu un înalt grad de pregătire profesională, hotărâți să ofere o alternativă cu caracter medical la serviciile stomatologice deja existente.

 

Având ca obiectiv principal oferirea de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel pentru pacienții noștri, investim constant în dotările tehnice ale clinicii și în cunoștințele personalului nostru prin participarea la cursuri de specializare periodice.

 

Dotările clinicii sunt printre cele mai complexe, proveniența aparaturii fiind din țări cu renume în domeniu, precum Germania sau Italia.

Echipa Dentland, Clinica Stomatologie Bucuresti, Cabinet dentar

Secretul a mii de zâmbete sănătoase din 2003!

O echipă de profesioniști desăvârșiți, tehnologie de ultimă generație și multă pasiune. Iată rețeta a mii de zâmbete sănătoase create la Dentland!

 

În cei peste 10 ani de existență, Dentland a investit permanent în cele mai noi și performante tehnologii, cât și în perfecționarea continuă a echipei medicale, oferind în prezent servicii excepționale pentru întreg spectrul de afecțiuni și tratamente stomatologice.

 

Dentland este o clinică dentară care nu face niciun compromis atunci când este vorba de calitatea serviciului stomatologic. Pasiunea pentru această profesie ne dă posibilitatea de a îmbina utilul cu plăcutul într-un mod inedit. Dotarea și amenajarea clinicii nu sunt decât un mijloc de a obține maximul de eficiență a unei echipe exemplar instruită.

 

Deși este una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din București, punctul nostru forte îl reprezintă profesionalitatea personalului medical ce a fost selecționat și instruit cu foarte mare atenție.

dentland

Cine sunt pacienții noștri?

Dentland se adresează acelor persoane care sunt deschise la educația medicală și care conștientizează necesitatea colaborării bilaterale (medic – pacient) pentru obținerea și menținerea unui produs rezultat în urma serviciului medical.

 

Clinica noastră stomatologică nu face compromisuri atunci când este vorba de serviciile sale medicale. Atât prin consultațiile acordate de personalul nostru medical, cât și prin publicarea diferitelor informații, Dentland își propune să vină în ajutorul pacienților săi prin îmbunătățirea educației medicale a acestora.

 

Consideram că succesul într-o clinică dentară este datorat în primul rând competențelor profesionale ale doctorului și tehnicianului dentar și pe acelasi nivel am putea situa și înțelegerea dintre medic, tehnician dentar și asistentul medical.

dentland

Ce ne recomandă?

dentland

Experiența medicilor

Acest element foarte important aduce un mare plus clinicii stomatologice.

Anii de experiență în implantologie, chirurgie și alte specializări stomatologice, perfecționarea continuă și implicarea în cercetare medicală sunt aspectele ce ne recomandă pacienților precum o clinică stomatologică de vârf.

dentland

Comunicarea dintre medic și pacient

O bună relaționare între medic și pacient este din punctul nostru de vedere răspunsul pentru un tratament perfect sigur, durabil, dar și calitativ.

Tocmai de aceea, în cadrul consultației inițiale,  principala noastră atribuție este de a cunoașste cât mai bine pacientul.

Astfel, îi puteam oferi un plan de tratament corect, atât din punct de vedere al cazului stomatologic, cât și al dorințelor pacientului.

dentland

Siguranța, confortul și seriozitatea întregii clinicii

În Clinica Stomatologică Dentland veți fi întotdeauna în siguranță.

Echipa noastră tratează cu maximă seriozitate fiecare pacient, iar fiecare caz stomatologic este analizat de către specialiștii noșstri, astfel încât rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor.

Sănătatea dentară a pacientului, dar și confortul acestuia pe toată durata colaborării este extrem de importantă pentru noi.

Pe lângă acest aspect, am investit și continuăm să investim în achiziționarea celor mai bune aparturi și materiale pentru dezinfectare și sterilizare.

Respectarea normelor de asepsie și antisepsie, precum și investițiile făcute pentru siguranța pacientului sunt o garanție a faptului că în cadrul clinicii tratăm fără riscul de a contacta afecțiuni transmisibile prin sânge și salivă.

Noi te ajutăm să îți recapeți zâmbetul!