Zeci de mii de zâmbete din 2003

Fă o programare!

DENTLAND – Stomatologie Bucuresti

Dentland este o clinică stomatologică din București, specializată pe toată gama de servicii dentare. Clinica a fost înființată în primăvara anului 2003, la inițiativa unor medici stomatologi cu un înalt grad de pregătire profesională, hotărâți să ofere o alternativă cu caracter medical la serviciile stomatologice deja existente.

Având ca obiectiv principal oferirea de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel pentru pacienții noștri, investim constant în dotările tehnice ale clinicii și în cunoștințele personalului nostru prin participarea la cursuri de specializare periodice. Dotările clinicii sunt printre cele mai complexe, proveniența aparaturii fiind din țări cu renume în domeniu, precum Germania, Italia, Elveția. Statele Unite ale Americii sau Japonia.

Suntem specializați în implantologie dentara (implant dentar) si lucram cu materiale premium

Cu peste 30 de ani de experiență in implantologie dentara, pregătire și certificări naționale și internaționale, în clinica noastră au fost realizate cu succes zeci de mii de intervenții de inserare a implanturilor dentare, utilizând tehnici avansate ce oferă un grad maxim de precizie și confort. Deținem aparatura și tehnologiile moderne, la standarde internaționale și utilizăm implanturi dentare de cea mai bună calitate.

Restaurări Ortodontice

ClearCorrect este un sistem inovator de îndreptare a dinților într-un mod eficient, modern și mai ales extrem de estetic. Este metoda ideală de îndreptat dinții atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți datorită aspectului extrem de discret pe care îl oferă alignerele, spre deosebire de cel strident al bracketsilor clasici. Este alegerea simplă și confortabilă, fără sârme, fără bracketsi  -  toate motivele pentru a zâmbi.

Estetic, natural. Fatete dentare. Estetica dentara

În clinica noastră oferim toate tipurile de lucrări pentru estetica dentara, realizate cu materiale de cea mai bună calitate executate prin tehnologie computerizata CAD-CAM pentru a concepe fatete denare. Ne concentrăm să redăm un aspect cât mai natural spre refacerea tuturor structurilor în cel mai estetic și durabil mod, pentru ca fiecare pacient să poată beneficia de zâmbetul frumos pe care și-l dorește.