Estetică dentară

Albirea dentară – estetică și sănătate pentru dantura ta

Albirea dentară este o procedură încadrată în ramura esteticii dentare, fiind o metodă sigură, eficientă și rapidă de obținere a unui zâmbet alb și strălucitor.

 

Însă, este important de menționat că în cadrul clinicii noastre, albirea dentară este mai mult decât un tratament cosmetic, protocolul nostru în cazul acestei proceduri fiind mult mai complex.

 

Scopul ansamblului de proceduri aplicate este obținerea unui rezultat estetic și, în același timp, îmbunătățirea sănătății dentare.

dentland

Ținând cont de aceste aspecte, etapele recomandate de către medicii noștri sunt următoarele:

dentland

Igienizarea profesională

Igienizarea profesională este prima etapă în acest proces, scopul acesteia fiind acela de a scădea la minim nivelul bacterian din cavitatea bucală. Dinții beneficiază de îndepărtarea tartrului și colorațiilor, iar gingiile de tratamente antiinflamatorii.

dentland

Fluorizarea

Fluorizarea reprezintă a doua etapă, scopul acesteia fiind creșterea rezistenței smalțului împotriva atacului acid, chiar și anumite afecțiuni incipiente reușind să se reminalizeze, astfel fiind împiedicată evoluția lor spre carii.

Tratamentul local cu flor este extrem de eficient și mult mai puternic decât cel aplicat prin intermediul pastelor de dinți sau alimentelor cu un conținut bogat din această substanță. Tratamentul este unul ușor, nedureros, cu o durată de 3-7 zile, realizându-se acasă, la indicațiile medicului stomatolog.

dentland

Albirea

Aceasta este etapa propriu-zisă, existând mai multe variante în funcție de cerințele pacientului și recomandarea medicului.

 

Cele 3 variante existente sunt: albirea cu gutieră pentru acasă, albirea cu sistemul Zoom, albirea internă a dinților.

dentland

Fluorizarea post-albire

Aceasta este o etapă extrem de importantă, recomandată indiferent că există sensibilitate dentară sau nu.

 

Gutierele cu flor vor fi purtate următoarele 2-3 zile câte 2 ore/zi sau pe parcursul nopții.

Albirea dentară cu Zoom Advanced Power

Îngălbenirea dinților este o problemă comună, factorii care stau la baza acesteia fiind extrem de variați. Începând cu simpla trecere a timpului și până la influența unor tratamente, alimente și băuturi, toate duc la colorarea danturii. Însă, indiferent de cauză, soluția este comună pentru îndepărtarea efectelor menționate, și anume, procesul de albire dentară.

 

ZOOM Advanced Power este un sistem profesional de albire printr-un procedeu revoluționar bazat pe “puterea luminii”.

 

Într-o singură ședință, ZOOM are capacitatea de a albi dantura cu până la 8-10 nuanțe în doar 45 de minute, capacitate care nu era atinsă prin metodele clasice nici măcar într-un termen îndelungat.

 

Obiectivul, acela de a albi și a oferi strălucire dinților îngălbeniți și de a elimina petele de pe smalț și dentină este îndeplinit cu succes cu ajutorul acestei tehnologii. ZOOM reprezintă exemplul optim al stadiului tehnologic în cosmetica dentară.

Estetica dentara

Beneficiile albirii cu Lampa Zoom

dentland

Mai alb

Noua tehnologie face ca rezultatul să fie unul uimitor, zâmbetul obținut fiind unul strălucitor cu până la 8 nuanțe mai alb într-o singură ședință.

dentland

Mai sigur

Nevoile pacienților au fost întotdeauna puse pe primul plan, de aceea la clinica Dentland am adus tehnologia care albește dantura fără durere și fără sensibilizarea ulterioară de care se temeau cei mai mulți până acum.

dentland

Mai îndelungat

Pe lângă faptul că zâmbetul  va arăta impecabil într-un timp foarte scurt, trebuie menționat și faptul că rezultatul este unul rezistent care se va menține timp îndelungat.

dentland

Rezultatul este îndelungat, sănătatea este prioritară!

După urmarea unui singur tratament de albire, rezultatele se vor păstra cu aproximație 2 ani, în funcție și de stilul de viață al pacientului, dar pot fi și pentru totdeauna dacă pacientul respectă instrucțiunile de îngrijire de după albire.

 

Pentru ca dinții să își păstreze aspectul, recomandate sunt următoarele: folosirea apei de gura, perierea dinților de 2-3 ori pe zi și folosirea unor produse profesionale create special pentru ca dinții să îți păstreze strălucirea.

 

Pe lângă aspectele ce țin de durata rezultatului, este foarte important de menționat că numeroase cercetări și studii clinice au relevat faptul că albirea supervizată de un medic dentist este foarte sigură. Singurele contraindicații sunt pentru copii sub 13 ani, femei însărcinate sau care alăptează.

dentland